Milwaukee

Milwaukee har siden 1924 tilbdt kundene sine verktøy av høy kvalitet, både til privat bruk og håndverkere som benytter seg av mer heavy-duty maskiner. Hos Proffverktøy finner du et bredt utvalg av verktøy fra Milwaukee og en rekke andre merker. 

Se vårt utvalg

Lang erfaring

Det hele startet i etterkant av første verdenskrig, da Henry Ford  henvendte seg til en ung produsent ved navn A.H Petersen. Ford hadde et enkelt ønske: at Petersen skulle produsere et mindre og lettere bor. Ettersom Peterson i en årrekke hadde produsert verktøy og tilhørende utstyr for Ford Motor Co, hadde Ford allerede god erfaring med å benytte seg av tjenestene hans.

Petersen tok utfordringen på strak arm og skapte verktøyet han ble bedt om, dette ble til The Hole-Shooter. Det unike med The Hole-Shooter var at den kun veide litt over 2 kg og var håndholdt. Dette revolusjonerte bruken av verktøy fordi det nå var mulig å bevare styrken til maskinen, men gjøre det lettere å håndtere. 

Ford var svært fornøyd med jobben til Petersen og godkjente det nye verktøyet med stor entusiasme. Etter dette, i 1922, slo Petersen seg sammen med A. F. Siebert. Grunnet en brann året etter gikk selskapet konkurs og ble kjøpt på auksjon av A.F Siebert, som så opprettet Milwaukee Electric Tool Corp. 

Startet med reparasjoner

I starten fokuserte selskapet på å optimalisere verktøy som allerede fantes på markedet. På denne måten fikk de god oversikt over hvilke produkter markedet manglet, noe som ga dem verdifull innsikt i hvilke produkter som ville lønne seg å produsere. 

Ettersom de fikk unnagjort såpass mye research i oppstarten, startet de med å gjøre noen endringer på The Hole-Shooter som gjorde maskinen enda bedre. Dette ble starten på selskapet som vi kjenner det i dag. 

Produkter av Milwaukee

Milwaukee tilbyr verktøy til både private og profesjonelle håndverkere. De har kombinert styrken fra store og kraftige maskiner med enkel håndtering og lette materialer, slik at flere skal kunne benytte seg av mer avanserte verktøy. 

M12™ system

Milwaukees batteridrevne M12™-system gir holdbarhet og kraft, uten at det går på bekostning av brukervennlighet og enkelhet. For å gjøre dette har de simpelthen gjort om  ineffektive manuelle verktøy – f.eks. kabel- og kobberrørskuttere – til avanserte arbeidshester drevet av Milwaukees REDLITHIUM™-batteriteknologi. Dermed er i dag 80 ulike verktøy kompatible med det samme batteriet.

M18™ system

Merkets M18™ batteridrevne system gir deg alt i ett: profesjonell styrke, letthet, ytelse og ergonomi. Den avanserte batteriteknologien REDLITHIUM-ION™ leverer en driftstid som overgår alt annet. Vårt ønske er å forbedre produktiviteten til våre kunder, om det så er private eller profesjonelle håndverkere. Innenfor M18™-systemet finnes det i dag over 165 ytelsedrevne løsninger. De kan også skryte av å være det raskest voksende 18V batteridrevne systemet på markedet.

Om proffverktøy

Vår visjon i Proffverktøy er at det skal være lett å få tak i profesjonelt verktøy av kjente merkevarer i Norge. Derfor oppdaterer vi til enhver tid våre lagre, samt passer på at vi hele tiden er oppdatert på hvilke nye produkter som er på markedet slik at vi kan tilby det videre til våre kunder.