Dewalt

Hos Proffverktøy finner du alltid det beste innen verktøy. Vårt sortiment består av en rekke velkjente merker som Dewalt og Bosch.  

Se vårt utvalg

Over 90 års erfaring

Dewalt har over 90 års erfaring erfaring innen design, konstruksjon og produksjon av robuste industrimaskiner. Det hele kickstartet i 1923 etter at Raymond DEWALT oppfant radialarmsagen som i flere tiår forble en målestokk for kvalitet og nøyaktighet. 

Dette ble starten på Dewalt’s troverdighet innen høykvalitetsprodukter. Siden dette har alle håndverkere kunnet stole på at merket står til forventningene når det kommer til styrke, holdbarhet og ikke minst varighet.

Mest solgte i Nord-Amerika  

Visjonen til merket er fortsatt å sikre produktenes holdbarhet over mange år, og dette har gjort Dewalt til et av de raskest voksende merkene i verden. Nettopp fordi de har en såpass tydelig visjon og et ønske om skape pålitelige produkter, har de opparbeidet seg en stor kundebase av håndverkere over hele kloden som sverger til deres produkter. Særlig i Nord-Amerika er markedet stort, faktisk så stort at Dewalt er det mest solgte merket blant profesjonelle håndverkere.  

Fokus på miljø

Dewalt har forpliktet seg til å ta ansvar for å nå de målene som er satt innen miljø, helse og sikkerhet. Dette gjør de ved å bedre prosessene sine, bruke avanserte produksjonsteknikker samt ha kontroll på hva som forurenser. Målet er at man skal bli kvitt bruk og kast mentaliteten, og heller fokusere på å gjenvinne allerede brukte materialer og produkter. 

Perform & Protect

I 2007 utfordret Dewalt seg selv til å skape de sikreste konstruksjonsverktøyene i verden, samtidig som produktene skulle yte maksimalt og være pålitelige i arbeidet. Denne utfordringen resulterte i en helt ny linje med produkter som imøtekommer de strenge kravene til sikkerhet gjennom kontroll av vibrasjon, støv og kontroll. 

Vibrasjon

Å bli utsatt for mye vibrasjon over en lengre periode kan føre til flere skader; HAVS ( hånd/armvibrasjonssyndromer), tunnelsyndrom og hvite fingre. 

Produktene i denne serien er derfor laget på en måte slik at de skal gi mindre vibrasjoner uten at det går utover ytelsen av produktene. 

Støv

I serien Perform & Protect er det lagt stort fokus på løsninger for støvavsug. Dette fordi inhalering av alle slags typer byggestøv kan føre til silikose eller KOLS. Våre produkter sikrer et renere og sikrere arbeidsmiljø, der faren for skader er minimal. 

Kontroll

Momentkontroll innebærer mer kontroll over maskinene man bruker. I noen tilfeller kan det under boring eller kapping oppstå en farlig situasjon der produktene kiler seg. Dette kan resultere i skader på verktøyet samt den som bruker det. Ved momentkontroll reduserer man denne faren betraktelig. 

Om Proffverktøy

Vi i Proffverktøy ønsker å gi våre kunder tilgang på verktøy i verdensklasse. Det skal være lett å kombinere bruk med sikkerhet og kvalitet, derfor er vi stolte av å ha Dewalt som en del av vårt sortiment. 

Finner du ikke det du leter etter?

Leter du etter noe spesielt som du ikke finner hos oss? Ta kontakt med oss for ønskede produkter, vi oppdaterer lageret vårt til enhver tid.

Andre merker du får kjøpt hos oss

Vårt sortiment er fullt av kjente merkevarer som alle er kjent for gode produkter. I tillegg til Dewalt, får du også disse merkene hos oss: 

  • Milwaukee

  • Bosch

  • Makita

  • Metabo

  • Esab

Bosch

I tillegg til å være verdens største deleprodusent og -leverandør til bilindustrien, er de også kjent for å ha gode verktøy. Bosch tilbyr et bredt utvalg av verktøy til alt fra boring til saging osv. Mange av produktene har et batteri som er enkelt å lade og som kan brukes på en rekke ulike verktøy. 

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål om noen av produktene vi selger? Eller finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg så godt vi kan. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss