Bordsag

Om du skal bygge terrasse eller gjøre større prosjekter, vil en bordsag gjøre jobben mye enklere. Hos Proffverktøy finner du bordsager fra en rekke kjente merker som sikrer høy kvalitet.

Se vårt utvalg

Derfor er det lurt med bordsag

Den største fordelen med en bordsag er at den støtter opp materialene du skal kutte slik at du ikke trenger å balansere materialet. Samtidig gir den gode og solide føringer som gjør det enkelt å sage rett og gjevnt. Den fungerer like godt for plater, bord og snitt i alle vinkler.

Alle fordeler nevnt over forutsetter at sagen har et stabilt underlag å stå på. Det kan være et bord, en benk eller evt. en bordsag som har eget stativ. Underlaget det eventuelle bordet eller stativet står på er også avgjørende. 

Bosch

Bosch er et av de mest anerkjente merkene på markedet, og et selskap som de aller fleste har hørt om - uavhengig av yrke eller erfaring med bygg. Det er av god grunn at Bosch er såpass populær. Siden 1886 har selskapet jobbet med å utvikle ny og banebrytende teknologi som har vært med på å revolusjonere måten håndverkere jobber på. 

Fra Bosch får du verktøy som passer til deg som er nybegynner, eller deg med lang erfaring som kun ønsker det beste. De fokuserer på at produktene skal være enkle å bruke, derfor har de utviklet en egen produktserie der alle verktøy kan benytte samme batteri og lader. 

Fokuset til Bosch har fra dag én vært produkter av høy kvalitet, noe som skinner gjennom i alle produktene de har i sitt sortiment.

Dewalt

Dewalt er et annet kjent merke som tilbyr bordsager og en rekke andre verktøy av høy kvalitet, med enkle løsninger som sikrer sikker bruk for å minimere sjansen for skader. I over 90 år har Dewalt vært et at av de fremste merkene på markedet verden over. Særlig i Nord-Amerika er merket svært populært, hvor det er det mest solgte merket til profesjonelle håndverkere. 

Et av hovedmålene til Dewalt er å sikre en trygg og god produksjon der man unngår unødvendig forurensing. Derfor har de fokus på gjenbruk for å redusere bruk og kast-mentaliteten. 

Milwaukee

Siden slutten av første verdenskrig har Milwaukee utviklet noen av det beste verktøyene du kan få på markedet. Målet var, og er fortsatt, å lage sterke, kraftige verktøy som likevel er enkle å bruke, blant annet for å redusere skader. De står bak den første håndholdte drillen, som var med på å endre hele tankegangen rundt håndverk og viste at verktøy kan gjøres på en enklere måte. 

Om oss

Proffverktøy jobber til enhver tid med å sørge for at vi kan tilby våre kunder det beste markedet har å tilby når det kommer til bordsag og andre verktøy. Derfor er vi stolte av å viste til et varesortiment fullt av kjente merker. På denne måten sikrer vi enkel tilgang til god kvalitet i Norge.

Kontakt oss

Har du spørsmål om noen av produktene vi selger, eller kanskje du ikke finner det du leter etter? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg så godt vi kan. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Kontakt oss