Sirkelsag

Hos Proffverktøy finner du det beste innen verktøy på nett. Vi er en leverandør av kvalitetsmerker, og fører flere av markedets mest populære produkter. Er du ute etter en sirkelsag, finner du det hos oss.

Vårt ønske er at det skal være enkelt å få tak i kvalitetsprodukter, også i Norge. Våre kunder er både private forbrukere og profesjonelle håndverkere.

Les mer

Gjør jobben lettere

Det er fullt mulig å sage både rett og jevnt ved å kun bruke en håndsag, men om du vil gjøre det enklere for deg selv er en sirkelsag perfekt. Den gir deg mulighet til å kutte lange, rette snitt. Det forutsetter at du bruker sagen riktig.

Les videre for noen enkle tips når det kommer til sirkelsag:

Kjøp riktig størrelse

Sirkelsager kommer i forskjellige størrelser og dermed også ulike prisklasser. Dersom du kun skal kutte plater holder det lenge med en av de minste variantene, men de vil ikke kunne kutte større og grovere materialer. For å sikre at du kan kutte de materialene du vil, er det viktig at du kjøper en sirkelsag som passer til nettopp ditt formål.

Velg riktig produkt ved å se på motorens styrke og skjæredybde.

Bruk riktig blad

Hvilket blad du bruker på sirkelsagen avgjør om du får ønsket resultat eller ikke. Hvor mange og hvor tykke tenner bladet avgjør hvilke tretyper de kommer gjennom. For eksempel vil du ikke få et spesielt fint resultater dersom du skal kutte en plate av finer med et blad som har store og få tenner.

Det kan være lurt å sjekke hvilke blader som følger med sagen du kjøper, og om du trenger å kjøpe flere blad for å kunne gjøre den jobben du vil.

Velg riktig sag til riktig jobb

Med så mange sager å velge mellom, er det ikke lett å være ny hobbysnekker. Les mer om hvilken sag du bør velge for å få jobben gjort - riktig og trygt:

Stort produktutvalg

Målet vårt er å sikre norske håndverkere enkel tilgang på skikkelig verktøy fra flere anerkjente merker. Derfor fyller vi opp lagrene våre til enhver tid, slik at du skal få tak i det beste av det beste.

Det blir ofte forventet at utvalget i Norge er dårligere enn andre steder i verden, dette ville vi gjøre noe med. For oss er det vesentlig at utvalget ikke skal påvirke om kunden får valgt riktig produkt. Lagrene våre fylles opp hele tiden med nye og anerkjente produkter fra merker over store deler av verden.

Merkene vi fører:

  • Milwaukee
  • Bosch
  • Dewalt
  • Esab
  • Makita
  • Metabo

Bosch sirkelsag

Siden 1886 har Bosch gått fra å være et lite selskap til å bli et av de ledende merkene innen verktøy til håndverkere. De kan i dag vise til en lang rekke av populære og anerkjente produkter som har vært med på å endre industrien.

Bosch blir sett på et merke som man kan stole på. Grunnet den lange erfaringer har produktene blitt utviklet over mange år. De fleste håndverkere både private og profesjonelle kjenner til verktøyene til Bosch og stoler på dens evne til å utføre jobben presis.

Les mer om Bosch sirkelsag

Dewalt sirkelsag

Dewalt er et annet kjent merke som tilbyr sager og en rekke andre verktøy av høy kvalitet og med enkle løsninger. I over 90 år har Dewalt vært et at av de fremste verktøymerkene verden over. Dewalt-verktøy er særlig populært i Nord-Amerika, hvor det er et av de mest solgte merkene blant profesjonelle håndverkere.

Et av hovedmålene til Dewalt er å sikre en trygg og god produksjon der man unngår unødvendig forurensing. Derfor har de fokus på gjenbruk for å redusere bruk og kast-mentaliteten.

Les mer om Dewalt sirkelsag

Milwaukee bordsag

Siden slutten av første verdenskrig har Milwaukee utviklet noen av det beste verktøyene du kan få på markedet. Målet var, og er fortsatt, å lage sterke, kraftige verktøy som likevel er enkle å bruke, blant annet for å redusere skader.

Milwaukee står bak den første håndholdte drillen, som var med på å endre hele tankegangen rundt håndverk, og viste på den måten at verktøy kan gjøres enkelt og trygt.

Les mer om Milwaukee sirkelsag

Om Makita

Makita er et japansk merke som ble opprettet i 1915. I dag har selskapet over 40 datterselskaper over hele verden. Det store fokuset på kvalitet stårt fortsatt sterkt i alt selskapet gjør. Dette har gjort Makita til en av hovedleverandørene av maskiner til fagfolk.

Proffverktøy - leverandør av verktøy på nett

Proffverktøy er en nettbutikk som tilbyr verktøy på nett til hele Norge. Vi jobber kontinuerlig med å sørge for at vi kan tilby våre kunder det beste på markedet - både når det gjelder verktøy, utstyr og tilbehør. Våre kunder er både private forbrukere, og profesjonelle håndverkere.

Vi er stolte av å vise til et varesortiment fullt av kjente merkevarer. Takket være være forretningsforbindelser, sikrer vi enkel tilgang på god kvalitet i Norge.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål om noen av produktene våre, eller kanskje du ikke finner det du leter etter? Ta kontakt med oss i dag så gjør vi det vi kan for å hjelpe deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!