Bordsag

Riktig sag gjør jobben enklere når du skal gjennomføre større prosjekter, som å bygge terrasse eller legge parkett. Hos Proffverktøy finner du verktøy på nett fra kjente produsenter som Bosch, Dewalt og Milwaukee. Vi sikrer deg de beste produktene på markedet til en god pris, og leverer til hele landet.

Hvordan bruke bordsag?

En bordsag er et kraftig verktøy som må håndteres med varsomhet for å unngå skader. Dersom du aldri har brukt en bordsag før, er følgende råd gode å ha med seg:

  • Bruk verneutstyr: Unngå skader ved å benytte de riktige sikkerhetsforanstaltningene.
  • Still inn sagbladet riktig: Kun én av tennene skal stikke over det du skal kutte.
  • Godt underlag: Selve bordet må stå på et stabilt og støtt underlag, både for å unngå ulykker og for at kappingen skal bli riktig.
Les mer

I tillegg må du bruke riktig sag til riktig jobb:

Fordel med å bruke sagbord

Med et sagbord får du god støtte til både sagen og materialene, slik at kappene blir enklere og mer nøyaktige. Samtidig gir sagen gode og solide føringer som gjør det enkelt å sage jevnt. Med et sagbord kan du kappe alle materialer, bord og snitt i alle vinkler.

Bosch bordsag

Bosch er et av de mest anerkjente merkene på markedet, og et selskap som de aller fleste har hørt om - uavhengig av yrke eller erfaring med bygg. Det er av god grunn at Bosch er såpass populær. Siden 1886 har selskapet jobbet med å utvikle ny og banebrytende teknologi som har vært med på å revolusjonere måten håndverkere jobber på.

Fra Bosch får du verktøy som passer til deg som er nybegynner, eller deg med lang erfaring som kun ønsker det beste. De fokuserer på at produktene skal være enkle å bruke, derfor har de utviklet en egen produktserie der alle verktøy kan benytte samme batteri og lader.

Fokuset til Bosch har fra dag én vært produkter av høy kvalitet, noe som skinner gjennom i alle produktene de har i sitt sortiment.

Les mer om Bosch bordsag

Dewalt bordsag

Dewalt er et annet kjent merke som tilbyr bordsager og en rekke andre verktøy av høy kvalitet, med enkle løsninger som sikrer sikker bruk for å minimere sjansen for skader. I over 90 år har Dewalt vært et at av de fremste merkene på markedet verden over. Særlig i Nord-Amerika er merket svært populært, hvor det er det mest solgte merket til profesjonelle håndverkere.

Et av hovedmålene til Dewalt er å sikre en trygg og god produksjon der man unngår unødvendig forurensing. Derfor har de fokus på gjenbruk for å redusere bruk og kast-mentaliteten.

Les mer om Dewalt bordsag

Milwaukee bordsag

Siden slutten av første verdenskrig har Milwaukee utviklet noen av det beste verktøyene du kan få på markedet. Målet var, og er fortsatt, å lage sterke, kraftige verktøy som likevel er enkle å bruke, blant annet for å redusere skader. De står bak den første håndholdte drillen, som var med på å endre hele tankegangen rundt håndverk og viste at verktøy kan gjøres på en enklere måte.

Les mer om Milwaukee bordsag

Proffverktøy tilbyr verktøy på nett

Proffverktøy jobber til enhver tid med å sørge for at vi kan tilby våre kunder det beste markedet har å tilby når det kommer til verktøy og utstyr. Derfor er vi stolte av å viste til et varesortiment fullt av kjente merker. På denne måten sikrer vi enkel tilgang til god kvalitet i Norge.

Kontakt oss

Har du spørsmål om noen av produktene vi selger, eller kanskje du ikke finner det du leter etter? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg så godt vi kan. Vi gleder oss til å høre fra deg.