Milwaukee

Milwaukee har siden 1924 tilbudt kundene sine verktøy av høy kvalitet, både til private forbrukere, og til proffene som benytter seg av “heavy duty”-maskiner. Hos Proffverktøy finner du et bredt utvalg av Milwaukee-verktøy i tillegg til flere andre anerkjente merkevarer.

Er du ute etter kvalitetsverktøy, enten fordi du er håndverker eller en kvalitetsbevisst forbruker? Du finner alt du leter etter hos Proffverktøy. Vårt ønske er at det skal være enkelt å få tak i profesjonelt verktøy fra kjente produsenter, uansett hvor i landet du bor. Vi holder sortimentet oppdatert med siste nytt hele tiden, slik at du kan være sikker på at produktene er de beste på markedet.

Les mer

Produkter i sortimentet

Fra den anerkjente produsenten Milwaukee har vi en rekke gode verktøy og tilhørende utstyr. Verktøyprodusenten er kjent for å kombinere styrken fra heavy duty-maskiner med enkel håndtering og lette materialer, slik at avansert verktøy skal bli tilgjengelig for flere.

Dette er bare noen av produktene du finner i sortimentet hos Proffverktøy:

Milwaukee drill

Vi har svært gode bor- og skrumaskiner i sortimentet. Noen av de mest populære produktene akkurat nå, er den komplette bormaskinen M18 FDD2-502X, samt den enda kraftigere M18 ONEDD2- 502X.

Kapp og gjærsag

Milwaukee er også kjent for svært gode sager, som gir nøyaktige snitt og er enkle å håndtere. Blant de mest solgte produktene våre er Kapp/Gjærsag M18 FMS254-0 og Kapp/Gjærsag M18 FMS305-0 med ONE-KEY™-teknologi. Sistnevnte tilbyr skybasert tilgang til sporing, tyveribeskyttelse og verktøybeholdning.

Slipemaskiner

Milwaukee slipemaskiner er også kjent for å være svært kraftige og brukervennlige. Vi kan blant annet anbefale FUEL Vinkelsliper M18 CAG 125X-0, og den svært kraftige, men presise, M18 CAG125X- 502X.

Historien om Milwaukee

Det hele startet i etterkant av første verdenskrig, da Henry Ford henvendte seg til en ung produsent ved navn A. H. Petersen. Ford hadde et enkelt ønske: At Petersen skulle produsere et mindre og lettere bor. Ettersom Peterson i en årrekke hadde produsert verktøy og tilhørende utstyr for Ford Motor Co, hadde Ford allerede god erfaring med å benytte seg av tjenestene hans.

Det første Milwaukee-verktøy

Petersen tok utfordringen på strak arm og skapte verktøyet han ble bedt om, dette ble til The Hole-Shooter. Det unike med The Hole-Shooter var at den kun veide litt over 2 kg og var håndholdt. Dette revolusjonerte bruken av verktøy fordi det nå var mulig å bevare styrken til maskinen, men gjøre det lettere å håndtere.

Ford var svært fornøyd med jobben til Petersen og godkjente det nye verktøyet med stor entusiasme. Etter dette, i 1922, slo Petersen seg sammen med A. F. Siebert. Grunnet en brann året etter gikk selskapet konkurs, og ble kjøpt på auksjon av A. F. Siebert. Det var da Milwaukee Electric Tool Corp ble opprettet.

Startet med reparasjoner

I starten fokuserte selskapet på å optimalisere verktøy som allerede fantes på markedet. På denne måten fikk de god oversikt over hvilke produkter markedet manglet, noe som ga dem verdifull innsikt i hvilke produkter som ville lønne seg å produsere.

Ettersom de fikk unnagjort såpass mye research i oppstarten, startet de med å gjøre noen endringer på The Hole-Shooter som gjorde maskinen enda bedre. Dette ble starten på selskapet som vi kjenner det i dag.

Produkter av Milwaukee

Milwaukee tilbyr verktøy til både private og profesjonelle håndverkere. De har kombinert styrken fra store og kraftige maskiner med enkel håndtering og lette materialer, slik at flere skal kunne benytte seg av mer avanserte verktøy.

M12™ system

Milwaukees batteridrevne M12™-system gir holdbarhet og kraft, uten at det går på bekostning av brukervennlighet og enkelhet. For å gjøre dette har de simpelthen gjort om ineffektive manuelle verktøy – f.eks. kabel- og kobberrørskuttere – til avanserte arbeidshester drevet av Milwaukees REDLITHIUM™-batteriteknologi. Dermed er i dag 80 ulike verktøy kompatible med det samme batteriet.

M18™ system

Merkets M18™ batteridrevne system gir deg alt i ett: profesjonell styrke, letthet, ytelse og ergonomi. Den avanserte batteriteknologien REDLITHIUM-ION™ leverer en driftstid som overgår alt annet. Vårt ønske er å forbedre produktiviteten til våre kunder, om det så er private eller profesjonelle håndverkere. Innenfor M18™-systemet finnes det i dag over 165 ytelsedrevne løsninger. De kan også skryte av å være det raskest voksende 18V batteridrevne systemet på markedet.

Dette er Proffverktøy

Proffverktøy tilbyr verktøy på nett til fornøyde kunder over hele landet. Alle varer sendes direkte fra lageret på Jevnaker i Oppland fylke. Vi fører kun kvalitetsmerker fra anerkjente produsenter, og driver ingen parallellimport.

Når du legger inn en ordre hos oss, blir den behandlet så raskt og effektivt som mulig. Du får de beste produktene på markedet levert rett hjem til en svært god pris.

Er det noe du savner i nettbutikken? Da vil vi gjerne høre fra deg. Butikken vår er under utvikling, og vi legger til nye produkter i sortimentet på daglig basis. Selv om du ikke finner det du leter etter i nettbutikken, kan det derfor hende vi har det på lager likevel.

Vår visjon

Vår visjon er at det skal være enkelt for alle å få tak i profesjonelt verktøy fra kjente merkevarer - uansett om du er privat eller proff, og uansett hvor i landet du bor. Derfor oppdaterer vi lagrene våre hele tiden, og passer på at vi alltid kan tilby de nyeste produktene på markedet.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon:

Kontakt oss