DeWalt

Hos Proffverktøy finner du alltid det beste innen verktøy. Vårt sortiment består av en rekke velkjente merker som Dewalt og Bosch.

Over 90 års erfaring

Dewalt har over 90 års erfaring innen design, konstruksjon og produksjon av robuste industrimaskiner. Det hele kickstartet i 1923 etter at Raymond DEWALT oppfant radialarmsagen som i flere tiår forble en målestokk for kvalitet og nøyaktighet.

Les mer

Høy kvalitet og pålitelighet

Dette ble starten på Dewalts pålitelighet innen høykvalitetsprodukter. Siden dette har alle håndverkere kunnet stole på at merket står til forventningene når det kommer til styrke, holdbarhet og ikke minst varighet.

Utvalgte Dewalt-verktøy i sortimentet

Produsenten har en rekke kjente produkter som håndverkere over hele verden foretrekker på grunn av ergonomisk design og pålitelighet. Verktøyet gir god stabilitet, samtidig som det er praktisk å bruke med enkle innstillinger.

Dewalt Drill 18V XR Li-Ion med 1,5 Ah batteri - høydepunkter

Dewalt Drill 18V XR Li-Ion DCD771C2

Standard: 2 x 5.0 Ah Li-Ion batterier med indikator for ladestatus, multilader, belteklemme, magnetisk verktøyholder, TSTAK.

 • Kompakt og lett design
 • To hastigheter og metallgir for lengre drifts- og levetid
 • 14 posisjoners justerbart moment for opprettholdt skruing i forskjellige materialer med forskjellige skruestørrelser
 • Elektronisk bryter gir god kontroll ved bruk
 • 13 mm hurtigchuck med automatisk spindellås for enkelt og hurtig bytte av tilbehør
 • LED-lys med klart, hvitt lys og forsinkelse for god opplysning av arbeidsområdet
 • Ergonomisk design for økt brukerkomfort
 • Multilader for bruk av 18V, 14,4V og 10,8V XR Li-Ion batteripakker.
 • Belteklemme i metall og magnetisk bitsholder
 • 2x1,5Ah XR Li-Ion batterier

Dewalt Bordsag 1850 W, 22 kg - høydepunkter

Dewalt Drill 18V XR Li-Ion DCD771C2

Standard: Sagblad 24T, gjæringsanlegg, 2 bladnøkler, parallellanlegg, avsugsadapter, påskyver.

 • Rullebur i stål beskytter sagen mot fall og slag
 • Tannstangstyrt anlegg med låsing i både for- og bakkant gir god stabilitet samtidig som den er meget eksakt
 • Over 610 mm kløyvebredde
 • Støpt aluminiumsbord for opprettholdelse av nøyaktigheten
 • Overbelastningssystem sikrer god ytelse i hard, våt eller frosset tre
 • Hurtiglås for enkle innstillinger

Les mer: Bordsag hos Proffverktøy

Dewalt Vinkelsliper 18V XR 125 mm børsteløs

Standard: 2 posisjoners sidehåndtak, nøkkelfritt beskyttelsesdeksel, bladnøkkel, multilader, 2 x 18V XR Li-Ion batterier med indikator for ladestatus, koffert.

 • 18V børsteløs motor
 • Elektronisk brems som stopper skiven når bryteren ikke er aktivert
 • Elektronisk clutch reduserer tilbakeslag i tilfelle fastkiling
 • Nettmasket dekke forhindrer støv fra å bli sugd inn i motoren
 • Gummibelegg gir forsterket grep og bedre komfort
 • To-posisjoners sidehåndtak gir bedre komfort og kontroll
 • 18V XR batteri Li-Ion, sørger for maksimal kraft og ytelse

Mest solgte i Nord-Amerika

Visjonen til merket er fortsatt å sikre produktenes holdbarhet over mange år, og dette har gjort Dewalt til et av de raskest voksende merkene i verden.

Dewalt har opparbeidet seg en stor kundebase av håndverkere over hele kloden som sverger til deres produkter. Særlig i Nord-Amerika er markedet stort, faktisk så stort at Dewalt er det mest solgte merket blant profesjonelle håndverkere.

Fokus på miljø

Dewalt har forpliktet seg til å ta ansvar for å nå de målene som er satt innen miljø, helse og sikkerhet. Dette gjør de ved å bedre prosessene sine, bruke avanserte produksjonsteknikker samt ha kontroll på hva som forurenser. Målet er at man skal bli kvitt bruk og kast mentaliteten, og heller fokusere på å gjenvinne allerede brukte materialer og produkter.

Perform & Protect

I 2007 utfordret Dewalt seg selv til å skape de sikreste konstruksjonsverktøyene i verden, samtidig som produktene skulle yte maksimalt og være pålitelige i arbeidet. Denne utfordringen resulterte i en helt ny linje med produkter som imøtekommer de strenge kravene til sikkerhet gjennom kontroll av vibrasjon, støv og kontroll.

Vibrasjon

Å bli utsatt for mye vibrasjon over en lengre periode kan føre til flere skader; HAVS ( hånd/armvibrasjonssyndromer), tunnelsyndrom og hvite fingre.

Produktene i denne serien er derfor laget på en måte slik at de skal gi mindre vibrasjoner uten at det går utover ytelsen av produktene.

Støv

I serien Perform & Protect er det lagt stort fokus på løsninger for støvavsug. Dette fordi inhalering av alle slags typer byggestøv kan føre til silikose eller KOLS. Våre produkter sikrer et renere og sikrere arbeidsmiljø, der faren for skader er minimal.

Kontroll

Momentkontroll innebærer mer kontroll over maskinene man bruker. I noen tilfeller kan det under boring eller kapping oppstå en farlig situasjon der produktene kiler seg. Dette kan resultere i skader på verktøyet samt den som bruker det. Ved momentkontroll reduserer man denne faren betraktelig.

Om Proffverktøy

Vi i Proffverktøy ønsker å gi våre kunder tilgang på verktøy i verdensklasse. Det skal være lett å kombinere bruk med sikkerhet og kvalitet, derfor er vi stolte av å ha Dewalt som en del av vårt sortiment.

Finner du ikke det du leter etter?

Leter du etter noe spesielt som du ikke finner hos oss? Ta kontakt med oss for ønskede produkter, vi oppdaterer lageret vårt til enhver tid.

Kontakt oss

Andre merker du får kjøpt hos oss

Vårt sortiment er fullt av kjente merkevarer som alle er kjent for gode produkter. I tillegg til Dewalt, får du også disse merkene hos oss:

Bosch

I tillegg til å være verdens største deleprodusent og -leverandør til bilindustrien, er de også kjent for å ha gode verktøy. Bosch tilbyr et bredt utvalg av verktøy til alt fra boring til saging osv. Mange av produktene har et batteri som er enkelt å lade og som kan brukes på en rekke ulike verktøy.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål om noen av produktene vi selger? Eller finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg så godt vi kan. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss