Bosch

Hos Proffverktøy har vi et bredt sortiment med verktøy fra kjente merkevarer, inkludert Bosch-verktøy. Om du ikke skulle finne det du leter etter er det bare å kontakte oss. Vi utvider sortimentet vårt hver dag.

Startet opp i 1886

Bosch ble opprettet så tidlig som i 1886 i Stuttgart, Tyskland av Robert Bosch, og selskapet ble kalt “Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering”. Dette var starten på dagens globale selskap som er kjent for å være nyskapende samt skape sosialt engasjement.

Les mer

Bosch utførte det meste innen mekanisk og elektromekanisk arbeid som kom hans vei, for eksempel å installere telefonsystemer og elektriske klokker. Da han ble bedt om å bygge en tenningsinnretning for en stasjonær motor i tråd med en eksisterende design, forbedret han dette og banet dermed vei for magneto-tenningsproduksjon.

Utvidet selskapet

I 1989 ble den første avdelingen åpnet utenfor Tyskland i London. Dette var et samarbeid med engelskmannen Frederick Simms. Etter dette spredte salget seg videre utover Europa, og allerede i 1905 hadde Bosch lokaler i Paris med utsikt over eiffeltårnet.

Globalisering og utvikling

Siden 1886 har Bosch utviklet seg til å bli et av verdens største og ledende selskaper innen teknologi. Selskapet er nå tilstde i hele verden og er kjent blant alle håndverkere. Til tross for deres store suksess slutter de aldri å utvikle nye og banebrytende produkter.

Professional 18V system

Dette systemet kombinerer profesjonelle verktøy med kraftige batterier med rask ladeteknologi. På denne måten er det mulig å bruke verktøy som er svært brukervennlige, uten at det går utover kompatibiliteten og den maksimale friheten det gir.

En av de største fordelene med denne serien er at du kan bruke mange ulike verktøy uten at du må ha forskjellige batterier og ladere. Batteriene er utstyrt med ny teknologi som hindrer overoppheting. Kombinert med en av de raskeste hurtigladerne på markedet, blir dette en uslåelig kombinasjon som gjør arbeidsdagen lettere for mange håndverkere verden over.

Bosch-drill - batteridrevne kombimaskiner

Bosch er spesielt anerkjent for batteridrevne kombimaskiner - Bosch-drill. Dette er elektroverktøyet for skruing og boring samt slagboring, med stor kraft og lang batteritid.

Bosch forhandler både til privat- og proffmarkedet, og tilbyr en perfekt kombinasjon av kompakte dimensjoner, effektivitet og ytelse.

Andre merker i vårt sortiment

Proffverktøy er svært stolte over å kunne vise til et bredt sortiment med de største merkene innen verktøy. Vi tilbyr en rekke kvalitetsmerker som:

  • Milwaukee
  • Dewalt
  • ESAB
  • Makita
  • Metabo

Milwaukee

Milwaukee ble grunnlagt i 1924, med mål om å utvikle innovative produkter med høy kvalitet som egner seg for profesjonelle brukere. De er kjent for sine røde verktøy som kommer i to ulike versjoner, 120 og 230 volt.

De siste årene har nyskapning vært hovedprioriteten og årsaken til videre suksess. Dette kombinert med høy kvalitet har ført til at selskapet nå har produkter som er anerkjent over hele verden.

Les mer om Milwaukee-verktøy

Dewalt

Dewalt har fokus på produkter av høy kvalitet som varer, samt sikker bruk med tanke på miljø og forebygging av arbeidsskader. Markedet deres er stort, særlig i Nord-Amerika hvor de er det mest solgte merket til profesjonelle håndverkere.

Dewalt har en rekke kjente produkter som håndverkere over hele verden foretrekker på grunn av ergonomisk design og pålitelighet. Verktøyet gir god stabilitet, samtidig som det er praktisk å bruke med enkle innstillinger.

Les mer om Dewalt-verktøy

ESAB

ESAB er en verdensledende produsent av sveise- og skjæreutstyr, samt tilsettmaterialer. ESAB utvikler og produserer innovativt utstyr og kjente løsninger, basert på tilbakemeldinger fra kunder. Selskapet besitter stor ekspertise innen produksjonen av verktøy.

Makita

Makita har som mål å gjøre arbeid morsomt og enkelt, og leverer produkter og tjenester av høy kvalitet. I sortimentet finner du elektroverktøy og tilbehør, samt relaterte tjenester til kunder innen bygg- og industri. Makita har også verktøy til vanlige forbrukere.

Makita er en etablert markedsleder innen sin bransje, med en visjon om å overgå alle forventninger.

Metabo

Metabos produkter er kjent for sin høye kapasitet, hver gang de brukes. Metabo forhandler hovedsakelig til proffbransjen, og leverer verktøy og tilbehør til hele verden. Selskapets mål er at proffene skal kunne stole 100% på partnerne sine - nemlig verktøyet. “Når det virkelig gjelder” er derfor kjerneideen bak merket.

Om Proffverktøy

Vår visjon er å sikre lett tilgang til de beste produktene innen verktøy for håndverkere. Dette gjør vi ved å hver eneste dag oppdatere lagrene våre med enda flere produkter. Om du ikke skulle finne produktet du leter etter, er det bare å ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Har du spørsmål om produktene vi selger eller noen av merkene? Vi utvider sortimentet hele tiden og har mulighet til å bestille dersom det er noe spesielt du savner. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg så godt vi kan!

Kontakt oss